Munkaadóknak

Lehetőséget biztosítunk minden munkaadónak!

Az Álláshely.hu közösségi nonprofit állásportál egyik kiemelt célja a kis és közepes vállalkozások erősítése, munkaerő piaci lehetőségeik bővítése, valamint a hátrányos helyzetű munkaerőpiaci csoportok foglalkoztatási esélyeinek javítása.

Célunk, hogy azon legkisebb vállalkozások is meg tudjanak jelenni a munkaerőpiacon, akiknek eddig nem volt alkalmuk bemutatni álláslehetőségeiket.

Az ÁLLÁSHELY állásportál a nagyobb állásportálokkal ellentétben ingyenesen biztosít lehetőséget a kis és közepes munkaadók számára, hogy megjelenítsék állásajánlataikat.


Miért az allashely.hu?

  • legszélesebb munkáltatói kör - minden típusú vállalkozás (egyéni vállalkozótól a multinacionális nagyvállalatig) lehetőséget kap a megjelenésre
  • ingyenesen, folyamatosan megjeleníthető álláshirdetések
  • HR tanácsadók személyes segítsége a hirdetések elhelyezésénél
  • hiteles felület, moderált, ellenőrzött hirdetések
  • legdinamikusabban növekvő állásportál - év végére a legtöbb álláshirdetés itt lesz megtalálható egy helyen

Trükkök nélkül

Vegyen részt hazánk munkaerőpiacának következő nagy fejezetében,

A regisztrációs, hirdetői felület folyamatos fejlesztés alatt áll, hogy minél testreszabottabban szolgálhassa ki partnereink igényeit! Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, vagy segítségre lenne szüksége, szakembereink készséggel állnak rendelkezésükre és szívesen végigvezetik a feltöltés során, vagy akár feltöltik az állásait!

Telefonon: 06 1 488 2140
Emailen: info@allashely.hu