Munkavállalóknak

Az www.allashely.hu azért jött létre, hogy szakmától, végzettségtől, kortól és nemtől függetlenül segítsen az álláskeresőknek megtalálni a legmegfelelőbb munkahelyet, nem csupán a multinacionális cégek állásait felvonultatva, hanem a kis- és középvállalkozások megüresedett pozícióit is összegyűjtve. Egyszerű és hatékony álláskeresés megvalósítására törekszünk. A kategóriák úgy kerültek kialakításra, hogy a lehető legkönnyebben megtalálhatóak legyenek a keresett terület, majd a találatok szűkítési lehetőségét kihasználva a legmegfelelőbb hirdetések közül tudjon szemezgetni.

A regisztrációs adatok, több más hasonló oldallal ellentétben könnyen és gyorsan megadhatók. Kevesebb, mint 10 perc alatt kitölthető önéletrajz mintánk, ami alapján rendszerünk egy Europass önéletrajzot generál. Ez a típusú önéletrajz széles körben elfogadott, több információt tartalmaz, mint egy hagyományos önéletrajz, mégis könnyen átlátható és szerkeszthető. A kész önéletrajzzal nem csupán állásajánlatainkra jelentkezhet, hanem letöltheti, kinyomtathatja.

Mivel honlapunkon az álláshirdetés feladása ingyenes, nem csak a nagyobb cégek állásajánlatait találhatja meg, hanem a kis- és középvállalkozások betöltetlen álláshelyeit is, így kisebb létszámú, családiasabb cégek ajánlatai közül is válogathat.

Megspóroljuk Önnek a lejárt, régi álláshirdetések miatti felesleges telefonhívásokat, leveleket. Az www.allashely.hu weboldalon nem fog találkozni két hétnél régebbi álláshirdetéssel! Rendszerükben minden álláshirdetés maximum két hétig aktív, ezután csak akkor kerül meghosszabbításra, ha a pozíció továbbra is betöltetlen.

Minden álláshirdetésünk ellenőrzött! Mielőtt az oldalra kikerülne egy hirdetés, annak tartalmát ellenőrizzük, ezzel is segítve az álláskeresést, hogy csak releváns, hiteles tartalmak közül választhasson.

Együtt megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb állást!